Solidline

Solidline Clear Roller front 120*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€743,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Transformeer uw ruimte met de Clear Roller Black Edition schuifdeur

Creëer een moderne en elegante uitstraling in uw interieur met de Clear Roller Black Edition schuifdeur. Deze hoogwaardige schuifdeur is ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn, waardoor het een perfecte keuze is voor elke ruimte.

Eigenschappen en voordelen:

  • Mat zwarte afwerking: De Clear Roller Black Edition schuifdeur is voorzien van een prachtige mat zwarte afwerking die direct een luxe uitstraling aan uw interieur geeft. Het voegt een vleugje moderniteit en stijl toe aan elke ruimte.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor een maximale lichtinval en creëert een gevoel van ruimte. Dit zorgt ervoor dat uw kamer er licht en luchtig uitziet, terwijl u tegelijkertijd profiteert van privacy.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het schuifdeurontwerp is de installatie van de Clear Roller Black Edition schuifdeur snel en eenvoudig. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde installatieprocedures. Het is ontworpen om perfect te passen en uw leven gemakkelijker te maken.
  • NANO-coating: De Clear Roller Black Edition schuifdeur is behandeld met een NANO-coating om het glas te beschermen tegen vlekken en kalkaanslag. Het minimaliseert ook het onderhoud en vereenvoudigt de reiniging, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Verrijk uw interieur en geniet van praktische voordelen

De Clear Roller Black Edition schuifdeur biedt niet alleen een esthetische upgrade voor uw interieur, maar ook praktische voordelen. Gebruik het als een stijlvolle en functionele afscheiding voor uw badkamer, inloopkast of en-suite. De soepele schuifbeweging zorgt voor een moeiteloze toegang en maximaliseert de beschikbare ruimte in uw kamer.

Wacht niet langer en geef uw ruimte een elegante upgrade met de Clear Roller Black Edition schuifdeur. Transformeer uw interieur met een combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog.