Solidline

Solidline Quinta 100*100 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€877,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Vijfhoekige douchecabine - Black Edition Quinta FFF 100*100 cm

Met de Black Edition Quinta FFF 100*100 cm vijfhoekige douchecabine creëer je een luxe en stijlvolle douche-ervaring in je badkamer. Deze douchecabine is speciaal ontworpen om een ??moderne uitstraling te geven aan elke badkamer, terwijl hij tegelijkertijd functionele voordelen biedt. Met zijn unieke vorm en hoogwaardige materialen, is dit de perfecte keuze voor wie een statement wil maken in de badkamer.

Kenmerken en Voordelen:

  • Mat Zwart Design: De douchecabine heeft een opvallende mat zwarte afwerking die een eigentijdse uitstraling geeft aan je badkamer.
  • Helder Glas: Het glas van de douchecabine is van hoge kwaliteit en volledig helder, waardoor je een kristalhelder zicht hebt tijdens het douchen.
  • Dikte van 8 mm: Het glas van de douchecabine is 8 mm dik, waardoor het stevig en duurzaam is, en lang meegaat.
  • Perfecte Afmeting: Deze douchecabine heeft een afmeting van 100*200 cm, wat ruim genoeg is voor comfortabel douchen.
  • NANO Coating: Dankzij de NANO coating hoef je je geen zorgen te maken over kalkaanslag en blijft het glas van de douchecabine langer schoon en glanzend.

Gebruikerservaring:

Met de Black Edition Quinta FFF 100*100 cm vijfhoekige douchecabine geniet je van een ongeëvenaarde douche-ervaring. De ruime afmetingen zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid, terwijl het heldere glas en de mat zwarte afwerking een gevoel van luxe toevoegen aan je badkamer. Of je nu snel wilt opfrissen in de ochtend of wilt ontspannen na een lange dag, deze douchecabine biedt het allemaal.

Met zijn sterke en duurzame constructie kun je rekenen op jarenlang gebruik zonder veel onderhoud. De NANO coating maakt het schoonmaken van de glazen panelen een fluitje van een cent, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je douche-ervaring. De vijfhoekige vorm van de douchecabine geeft een unieke uitstraling aan je badkamer en vormt een centraal punt dat de aandacht trekt.

Kortom, de Black Edition Quinta FFF 100*100 cm vijfhoekige douchecabine combineert functionaliteit, stijl en duurzaamheid om een ??verfijnde douche-ervaring te bieden. Voeg een vleugje elegantie toe aan je badkamer met deze prachtige douchecabine en geniet elke dag van een luxueuze douche.