Solidline

Solidline Quinta 90*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€844,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Vijfhoekige douchecabine - Black Edition Quinta FFF 90*200 cm

Maak van je badkamer een stijlvol en functioneel paradijs met de Black Edition Quinta Vijfhoekige douchecabine. Deze moderne en elegante douchecabine is perfect voor wie op zoek is naar iets unieks en opvallends. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen zal deze douchecabine zeker de aandacht trekken.

Kenmerken en Voordelen:

  • Luxe uitstraling: De Black Edition Quinta douchecabine is uitgevoerd in mat zwart, wat zorgt voor een moderne en luxe uitstraling in je badkamer. Het is de perfecte keuze voor liefhebbers van minimalistisch design.
  • Sterk en duurzaam: Met een glasdikte van 8 mm is deze douchecabine stevig en betrouwbaar. Het geharde veiligheidsglas is bestand tegen dagelijks gebruik en biedt optimale bescherming.
  • Creatief ruimtebesparend ontwerp: De vijfhoekige vorm van deze douchecabine maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in je badkamer. Het past perfect in hoeken en zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte.
  • Gemakkelijke toegang: De douchecabine heeft een brede openingsdeur die naar binnen en naar buiten kan worden geopend. Dit zorgt voor eenvoudige toegang en maakt het schoonmaken een fluitje van een cent.
  • NANO coating: Het glas van deze douchecabine is behandeld met een NANO coating, waardoor het water en vuil afstotend is. Dit zorgt voor minder onderhoud en een langdurige helderheid.

Gebruikerservaring:

Stap in een oase van rust en ontspanning met de Black Edition Quinta douchecabine. De ruime binnenkant biedt voldoende bewegingsvrijheid en comfort tijdens het douchen. De strakke lijnen en het moderne design creëren een sfeer van luxe en sereniteit in je badkamer.

Deze vijfhoekige douchecabine past perfect in hoeken en is ideaal voor kleine badkamers. Het ruimtebesparende ontwerp biedt een efficiënte indeling zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Het geharde glas zorgt voor een veilige en duurzame oplossing voor dagelijks gebruik.

Dankzij de NANO coating blijft het glas altijd glanzend en helder, zonder dat je constant hoeft te poetsen. Geniet van een zorgeloze douchesessie en bespaar tijd op schoonmaken en onderhoud.

Upgrade je badkamer met de Black Edition Quinta vijfhoekige douchecabine en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Bestel vandaag nog en transformeer je badkamer in een echte eyecatcher!