Solidline

Solidline Aura Quinta vijfhoek - 90 - Chroom

€856,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een unieke ervaring met de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine

Welkom in de wereld van ultieme luxe en moderne badkameresthetiek met de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine. Met zijn unieke vormgeving en uitstekende functionaliteit, zal deze douchecabine zeker een blikvanger zijn in elke badkamer.

Eigenschappen en voordelen van de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine:

  • Trendy en stijlvol: Deze vijfhoekige douchecabine is ontworpen met oog voor detail en moderne trends. Het zal een elegante en eigentijdse uitstraling geven aan elke badkamer.
  • Grootte en afmetingen: Met een royale afmeting van 90x90 cm en een hoogte van 200 cm biedt deze douchecabine voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen.
  • Dik en duurzaam glas: Het 8 mm dikke geharde glas zorgt voor stevigheid en veiligheid. Het is bestand tegen dagelijkse slijtage en biedt langdurige duurzaamheid.
  • NANO coating: Het glas is behandeld met een speciale NANO coating, waardoor deze douchecabine gemakkelijk schoon te maken is. Het minimaliseert kalkaanslag en vlekken, waardoor uw cabine er altijd stralend uitziet.
  • Hoogwaardige materialen: De Aura Quinta is vervaardigd van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen. U kunt erop vertrouwen dat uw investering jarenlang meegaat.

Ervaar de praktische toepassingen van de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine

Dankzij zijn vijfhoekige design past de Aura Quinta perfect in nissen en hoeken, waardoor hij ideaal is voor kleine badkamers. Het ruimtebesparende ontwerp zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw douche-ervaring zonder concessies te doen aan het comfort.

De douchecabine is voorzien van een stevige deur die soepel opent en sluit, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de cabine. Het glas is transparant, waardoor de badkamer een ruimtelijke uitstraling behoudt.

Of u nu wilt ontspannen na een lange dag of uw ochtend wilt beginnen met een verfrissende douche, de Aura Quinta biedt u alles wat u nodig heeft. Geniet van de luxe en het comfort van deze prachtige vijfhoekige douchecabine.

Upgrade uw badkamer met de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine en creëer een privé-oase van rust en ontspanning. Bestel vandaag nog en geef uw badkamer de make-over die het verdient!