Solidline

Solidline Montageset Mira Entrada zijwand - Geborsteld koper - Klemmen en stabilisatiestang tbv profielloze wand - Geborsteld koper - Klemmen en stabilisatiestang tbv profielloze wand

€192,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Montageset voor een Profielloze Zijwand: Eenvoudige en Stijlvolle Installatie

Kenmerken en Voordelen

  • Eenvoudige installatie: Met de Montageset voor een Profielloze Zijwand is het installeren van uw nieuwe douche een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met ingewikkelde technieken of gereedschap. Monteer uw zijwand moeiteloos en snel.
  • Stijlvol design: De set is ontworpen met oog voor detail en stijl. De zwarte chroomafwerking zorgt voor een moderne uitstraling die perfect past in elke badkamerstijl.
  • Betrouwbare stabilisatie: Een van de belangrijkste functies van deze montageset is de stabilisatiestang. Hiermee wordt uw profielloze zijwand stevig en veilig bevestigd, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw douche-ervaring.
  • Innovatieve NANO Coating: Dankzij de NANO Coating is het glas van de zijwand bestand tegen vuil, waterdruppels en kalkaanslag. Het onderhoud wordt vereenvoudigd, zodat uw zijwand langer mooi blijft.
  • Geschikt voor verschillende toepassingen: of u nu een nieuwe douchecabine wilt creëren of uw bestaande badkamer wilt opwaarderen met een moderne douchewand, deze montageset biedt talloze mogelijkheden.

Gebruikerservaring

De Montageset voor een Profielloze Zijwand biedt een verfrissende douche-ervaring zonder obstakels. U zult genieten van de naadloze look die uw badkamer een instant upgrade geeft. De eenvoudige installatie maakt het ook mogelijk om zonder professionele hulp uw eigen droomdouche te creëren. De stabilisatiestang zorgt voor stevigheid en stabiliteit, zodat u zich veilig kunt voelen tijdens elke douchebeurt. Met de NANO Coating is uw zijwand gemakkelijk schoon te houden en blijft hij langer in topconditie. Of u nu een moderne uitstraling wilt creëren in uw nieuwe badkamer of gewoon uw huidige badkamer wilt vernieuwen, deze montageset is de perfecte keuze. Met de Montageset voor een Profielloze Zijwand wordt uw douche een oase van rust en stijl.

Bestel vandaag nog uw Montageset voor een Profielloze Zijwand en maak van uw douche een plek waar u kunt ontspannen en genieten van pure luxe.