Quooker

Quooker Nordic square Twintaps met Combi reservoir Chroom

€1.549,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Square Twintaps met Combi reservoir chroom

De Quooker Nordic Square Twintaps met Combi reservoir in chroom is een stijlvolle en handige set voor de moderne keuken. De set bestaat uit een keukenkraan en een aparte Quooker-kraan, waardoor je toegang hebt tot zowel warm als koud water en kokend water voor het bereiden van dranken en gerechten.

Combi reservoir

Het Combi reservoir van Quooker is voorzien van hoogvacuümisolatie en is daarmee de meest energiezuinige oplossing voor warm- en kokendwatervoorziening in de keuken. Het reservoir levert niet alleen kokend water (tot 7 liter bij 100°C), maar ook warm water (tot 27 liter bij 40°C en 15 liter bij 60°C). Het stand-by verbruik van het reservoir is slechts 10 watt, wat leidt tot een energieverbruik van slechts 5 cent per dag. Het reservoir heeft een afmeting van 47cm hoog, 20cm breed en 20cm diep en heeft een aansluitwaarde van 2200W.

De Quooker-collectie

De Quooker-collectie biedt verschillende soorten reservoirs, waaronder:

  • PRO3-VAQ voor direct kokend water
  • COMBI voor direct kokend en warm water
  • COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water

De keuze voor het juiste reservoir hangt af van de situatie in de keuken. Als er geen keukenboiler aanwezig is en er hoeft niet lang gewacht te worden op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Bij enkel een koudwaterleiding naar de keuken of wanneer er momenteel een keukenboiler wordt gebruikt, is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en men vindt dat er lang gewacht moet worden op warm water, dan is de COMBI+ de beste optie. In dit geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat het warmwater uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.