Quooker

Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi reservoir Chroom

€1.295,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak kennis met de Quooker Nordic round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar

Een slimme en stijlvolle kraan die je keukenervaring zal verbeteren. Deze kraan is ideaal als aanvulling op je eigen mengkraan en is perfect voor wie houdt van gemak en snelheid in de keuken.

Combi reservoir van Quooker

Met het Combi reservoir van Quooker haal je bovendien de meest efficiënte warm- en kokendwatervoorziening in huis. Het reservoir levert niet alleen kokend water, maar ook warm water op twee verschillende temperaturen. Dit alles met het laagste stand-by verbruik op de markt. Met slechts vijf cent per dag is het COMBI reservoir niet alleen energiezuinig, maar ook kostenbesparend.

Afmetingen en capaciteit

Het reservoir heeft compacte afmetingen van 47 cm in hoogte, 20 cm in diepte en breedte en een aansluitwaarde van 2200W. Met een energielabel A is het een duurzame keuze voor je huishouden. Het reservoir heeft een capaciteit van 7 liter kokend water en 27 liter warm water op 40°C en 15 liter warm water op 60°C.

Quooker collectie

De Quooker collectie biedt drie soorten reservoirs, waaronder de PRO3-VAQ, de COMBI en de COMBI+. Welke variant het meest geschikt is voor jou hangt af van de situatie in je keuken. Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat de PRO3-VAQ. Heb je enkel een koudwaterleiding of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler, dan is de COMBI de beste keuze. Als er zowel een koud- als warmwaterleiding naar de keuken loopt en je vaak moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ ideaal.

Kortom, met de Quooker Nordic round kokendwaterkraan en het Combi reservoir haal je een innovatief, efficiënt en duurzaam systeem in huis dat je keukenervaring naar een hoger niveau tilt.