Quooker

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir & Cube reservoir RVS

€2.460,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir RVS

Geef jouw keuken een Scandinavische uitstraling met de Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir RVS. Deze kraan uit de Nordic-serie is ook los verkrijgbaar, zodat je hem kunt combineren met je eigen mengkraan. De Nordic square is de enige Quooker-kraan met een uittrekbare slang, waardoor je makkelijk overal bij kunt tijdens de afwas.

Quooker CUBE

Met de Quooker CUBE breng je nog meer plezier in de keuken. Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

De CUBE wordt naast het Quooker-reservoir onderin je keukenkastje geplaatst en is voorzien van een filter dat het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter worden er nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn ‚60 en samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water. Dat is ‚0,25 per liter. Het gefilterde water kost ‚0,03 per liter. Door te kiezen voor de CUBE bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu. Het gebruik van plastic flessen is verleden tijd.

Combi+ reservoir

Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding en rekent af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Het reservoir heeft een inhoud van 7 liter en heeft de afmetingen: hoogte 47cm, diepte 20cm en breedte 20cm, met een aansluitwaarde van 2200W en energielabel A.

Met de Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir RVS haal je niet alleen een stijlvolle kraan in huis, maar ook een praktische oplossing voor warm en kokend water in de keuken.