Quooker

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir Verguld

€3.195,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Haal alles uit één kraan: de Quooker Fusion Square kokendwaterkraan met opbouw uitloop

Met de Quooker Fusion Square kokendwaterkraan heb je alles wat je nodig hebt in één kraan: kokend, warm en koud water. Bovendien is deze kraan uitgerust met een opbouw uitloop die draaibaar is, wat het gebruik nog makkelijker maakt. En met zowel het Pro3 reservoir als het Cube reservoir in verguld design, wordt deze kraan een echte eyecatcher in je keuken.

Quooker CUBE: bruisend water en gefilterd water in één kraan

Met de Quooker CUBE breng je nog meer plezier in de keuken. Naast kokend, warm en koud water, kun je nu ook bruisend water en gefilterd water tappen uit één kraan. Het bespaart je tijd en ruimte en maakt het gebruik van plastic flessen overbodig. Bovendien is het helemaal veilig dankzij de lichtring die bij kokend water rood wordt en bij bruisend water blauw knippert.

De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Het bevat een Hollow Fiber filter, waarmee bacteriën uit het water worden gefilterd. Zo geniet je van bruisend water en bespaar je tegelijkertijd geld en het milieu. Het gebruik van plastic flessen is immers verleden tijd.

Pro3 reservoir: zuinig en compact

Het PRO3-reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie, waardoor het apparaat extreem zuinig en compact is. Het stand-by verbruik is slechts 5 eurocent per dag en het reservoir kan zelfs in keukens met ladenkasten geplaatst worden. De afmetingen zijn: hoogte 40cm, diepte 15cm, breedte 15cm. Het reservoir levert alleen kokend water (3 liter 100°C) en is net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoirs.

Welk Quooker reservoir kies je?

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs: de COMBI+, de PRO3-VAQ en de COMBI. Welk reservoir het meest geschikt is voor jouw situatie hangt af van de aanwezige waterleidingen en de behoefte aan warm water. In het kort:

  • Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op warm water? Dan volstaat het PRO3-VAQ reservoir.
  • Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt.