Quooker

Quooker Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir Chroom

€2.495,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek het gemak van de Quooker Classic Fusion Round kokendwaterkraan

Met opbouw uitloop, draaibaar en voorzien van zowel warm, koud als kokend water uit één enkele kraan met een ronde uitloop. Dankzij de combinatie van de kokendwaterkraan en mengkraan heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

De Quooker CUBE voor nog meer plezier in de keuken

Gebruik van plastic flessen is verleden tijd en je bespaart zowel tijd als ruimte. Druk en draai één keer voor bruisend water. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw voor bruisend water. Wil je gefilterd water? Houd de draaiknop iets langer vast en draai dan. Zo eenvoudig is het.

De CUBE wordt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden aanwezige bacteriën uit het water gefilterd en geniet je van heerlijk, zuiver water.

Dankzij de PRO3 reservoir, voorzien van hoogvacuümisolatie en het warmtestralingsscherm

Is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is maar 5 eurocent per dag en het reservoir kan zelfs in keukens met ladenkasten worden geplaatst.

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs: de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water, de PRO3-VAQ voor direct kokend water, en de COMBI voor direct kokend én warm water. Kies het type reservoir dat het best bij jouw situatie past.

Met de Quooker Classic Fusion Round kokendwaterkraan met PRO3 reservoir en CUBE reservoir bespaar je niet alleen geld en ruimte, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst door het verminderen van het gebruik van plastic flessen. Geniet van bruisend en gefilterd water en bespaar meer dan ‚200 per jaar.