Quooker

Quooker Flex keukenkraan koud, warm en kokend water inclusief uittrekbare uitloop met Combi+ reservoir Chroom

€1.270,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

De Quooker Flex keukenkraan: kokend water waar en wanneer je het nodig hebt

De Quooker Flex keukenkraan biedt het gemak van warm, koud en kokend water uit één kraan. Met de uittrekbare uitloop en flexibele uittrekslang van de Flex kun je zelfs bij de moeilijkst bereikbare plekken. Bovendien is deze kraan de enige in het Quooker-assortiment met een flexibele uittrekslang.

Veiligheid staat bij Quooker voorop. Dankzij de slimme technologie kan de Quooker Flex geen kokend water geven wanneer de uittrekslang is uitgetrokken. Zo kun je de kraan 100% veilig gebruiken.

Combi+ reservoir: onbeperkt warm water

De Quooker Flex keukenkraan wordt geleverd met het Combi+ reservoir. Dit reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding, waardoor je altijd warm water tot je beschikking hebt. Je hoeft nooit meer te wachten op warm water en bespaart zo ook nog eens drinkwater.

Het Combi+ reservoir heeft een inhoud van 7 liter en de afmetingen zijn 47 x 20 x 20 cm. Het reservoir heeft een aansluitwaarde van 2200W en heeft een energielabel A.

Welk reservoir past het beste bij jouw keuken?

Naast het Combi+ reservoir biedt Quooker nog twee andere soorten reservoirs aan: de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend en warm water.

  • Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op warm water? Dan volstaat het PRO 3-VAQ reservoir.
  • Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt.
  • Lopen er zowel een koud, als warm waterleiding naar de keuken én vind je dat je lang moet wachten op het warmwater? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dit geval levert de Quooker naast kokend water het warmwater totdat het warmwater uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Alle Quooker reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, waardoor ze zeer energiezuinig zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een hoge energierekening.