Quooker

Quooker Classic Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir Chroom

€1.695,01 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Classic Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir Chroom

Met de combinatie van een rechte uitloop en het ingebouwde Combi+ reservoir brengt de Classic Fusion square kokendwaterkraan een moderne touch in jouw keuken. Geniet van direct kokend en onbeperkt warm water zonder lang te hoeven wachten dankzij de Combi+ reservoir.

Deze Quooker kraan levert warm, koud en kokend water uit één enkele kraan, waardoor je ruimte bespaart op het aanrecht. Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding, waardoor je onbeperkt warm water hebt zonder verspilling van drinkwater. De inhoud van 7 liter zorgt ervoor dat je genoeg kokend water hebt voor het zetten van een pot thee of het koken van pasta. Het reservoir heeft afmetingen van 47 x 20 x 20 cm en past gemakkelijk onder het aanrecht. Met een aansluitwaarde van 2200W heeft het reservoir een efficiënte energieprestatie met energielabel A.

Als onderdeel van de Quooker collectie biedt de Classic Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir Chroom de ideale oplossing voor direct kokend en onbeperkt warm water. Naast de COMBI+ biedt Quooker ook de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. De keuze van het type reservoir hangt af van de situatie in jouw keuken. Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op warm water? Dan volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt. Lopen er zowel een koud als een warm waterleiding naar de keuken en vind je dat je lang moet wachten op warm water? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dit geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat het water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.