Quooker

Quooker Nordic Square Twintaps met COMBI en CUBE reservoir RVS

€2.895,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

De Quooker Nordic Square Twintaps met COMBI en CUBE reservoir RVS

De Quooker Nordic Square Twintaps met COMBI en CUBE reservoir RVS is de perfecte set voor elke keuken. Deze set bestaat uit een keukenkraan en een losse Quooker-kraan. De keukenkraan levert warm en koud water, terwijl de losse Quooker-kraan direct kokend water geeft, wat vergissingen voorkomt. Met de Quooker CUBE kun je ook bruisend en gefilterd water tappen. De CUBE is gemakkelijk te installeren en zit naast het Quooker-reservoir in je keukenkastje. Het heeft een filter om het water te zuiveren en te ontdoen van bacteriën.

Het gebruik van een Quooker met CUBE

Het gebruik van een Quooker met CUBE kan je veel geld besparen, omdat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. De kosten voor de CO2-cilinders zijn slechts ‚60, en dit geeft je 240 liter bruisend water, wat neerkomt op ‚0,25 per liter. Gefilterd water kost slechts ‚0,03 per liter. Als je thuis 8 liter bruisend en 4 liter gefilterd water per week drinkt, bespaar je meer dan ‚200 per jaar.

De Quooker COMBI

De Quooker COMBI levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). Het is de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken dankzij de hoogvacuümisolatie, wat zorgt voor een stand-by verbruik van slechts 5 cent per dag. Het reservoir is compact en heeft de afmetingen van 47cm hoogte, 20cm diepte en 20cm breedte. De aansluitwaarde is 2200W en het heeft een energielabel A.

De Quooker collectie

De Quooker collectie heeft drie soorten reservoirs: COMBI+, PRO3-VAQ en COMBI. De keuze hangt af van de situatie in de keuken. Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Als er enkel een koud waterleiding naar de keuken loopt en/of je momenteel gebruikmaakt van een keukenboiler, dan is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ geschikt voor jou. In dit geval levert de Quooker naast kokend water het warm water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.