Quooker

Quooker Flex kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met uittrekbare uitloop met Combi reservoir & Cube reservoir Chroom

€2.205,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Haal de meest veelzijdige Quooker-kraan in huis

Met de Quooker Flex kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met uittrekbare uitloop en Combi reservoir & Cube reservoir Chroom haal je de meest veelzijdige Quooker-kraan in huis. De uittrekbare slang maakt het gemakkelijk om de afwas te doen en overal bij te komen. De kraan geeft warm, koud en 100°C kokend water en is dankzij de uittrekbare slang 100% veilig in gebruik.

Voeg bruisend water toe met de Quooker CUBE

Met de Quooker CUBE voeg je bruisend water toe aan het scala van opties van de kraan. Een druk en draai aan de knop is genoeg om bruisend water te krijgen. Als je de draaiknop iets langer vasthoudt, komt er gefilterd water uit de kraan. De CUBE wordt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst en bevat een Hollow Fiber filter dat het water zuivert en nog aanwezige bacteriën verwijdert. Door te kiezen voor een Quooker-kraan met CUBE bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu, omdat het gebruik van plastic flessen overbodig wordt.

Het Combi reservoir: de meest zuinige optie voor warm- en kokendwatervoorziening

Het Combi reservoir levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). Het is de eerste "boiler" met hoogvacuümisolatie en daardoor de meest zuinige optie voor warm- en kokendwatervoorziening in de keuken. Het stand-by verbruik is net als bij de VAQ slechts 5 cent per dag. Het reservoir levert 7 liter kokend water en 27 liter water op 40°C en 15 liter op 60°C. Het reservoir is aangesloten op de koudwaterleiding, heeft een aansluitwaarde van 2200W en een energielabel A.

Keuze uit drie soorten reservoirs

Quooker biedt drie soorten reservoirs aan: de PRO3-VAQ voor direct kokend water, de COMBI voor direct kokend en warm water, en de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water. De keuze voor een reservoir hangt af van de situatie in jouw keuken. Geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op het warmwater? Dan volstaat het PRO3-VAQ reservoir. Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt.