Quooker

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir RVS

€1.795,01 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir RVS

De Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir RVS is de perfecte aanvulling op je eigen mengkraan. Deze kraan uit de Nordic-serie is los verkrijgbaar en biedt de mogelijkheid om kokend, warm en koud water uit één kraan te halen. Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding en zorgt voor onbeperkt warm water. Met een inhoud van 7 liter is dit reservoir ruim voldoende voor het hele gezin.

Afmetingen en energiezuinigheid

De afmetingen van het Combi+ reservoir zijn 47 x 20 x 20 cm (hoogte x diepte x breedte) en het heeft een aansluitwaarde van 2200W. Met een energielabel A is deze kraan ook nog eens zeer energiezuinig. Het stand-by verbruik van slechts 10 watt zorgt ervoor dat je geen onnodige energiekosten maakt.

Quooker collectie en keuze reservoirs

De Quooker collectie biedt drie soorten reservoirs, waaronder de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Al deze reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie. De keuze voor een bepaald reservoir hangt af van de situatie in de keuken. Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op warm water, dan volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Bij enkel een koud waterleiding en/of gebruik van een keukenboiler is de COMBI de beste optie. Is er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken en vind je dat je lang moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie.

Functioneel en stijlvol

Met de Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir RVS haal je niet alleen een functionele maar ook een stijlvolle kraan in huis. Naast het leveren van kokend water, biedt deze kraan ook onbeperkt warm water. Dit maakt het koken en afwassen een stuk gemakkelijker en efficiënter.