Quooker

Quooker Classic Fusion round kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir & Cube reservoir Glans nikkel

€3.045,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Classic Fusion Round Kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir & Cube reservoir nikkel glans

De Quooker Classic Fusion Round combineert een kokendwaterkraan en mengkraan in één enkele kraan met een ronde uitloop. Hiermee krijg je warm, koud en kokend water uit dezelfde kraan.

Quooker CUBE

De Quooker CUBE zorgt voor nog meer plezier in de keuken. Dit apparaat bespaart tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is volledig veilig. Door één keer te drukken en te draaien krijg je bruisend water, terwijl de lichtring die bij kokend water rood wordt, blauw knippert wanneer er bruiswater aan komt. Als je de draaiknop iets langer vasthoudt en draait, komt er gefilterd water uit de kraan. Het is niet mogelijk om kokend water te tappen als je bruisend water bedoelde.

De CUBE bevindt zich onderin je keukenkastje, naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in dat het water zuivert. Het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE filtert zelfs de aanwezige bacteriën uit het water. Door bruisend water te tappen met de Quooker CUBE, bespaar je kosten en is het beter voor het milieu. De kosten voor vier CO2-cilinders, die nodig zijn om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, bedragen ‚60. Samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water, wat ‚0,25 per liter kost. Het gefilterde water kost ‚0,03 per liter.

Combi+ reservoir

De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding en rekent net als de 'gewone' COMBI af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Het reservoir heeft een inhoud van 7 liter en afmetingen van 47 x 20 x 20 cm. De hoeveelheid 40° - 60° is onbeperkt, en de aansluitwaarde bedraagt 2200W. De energieklasse is A en het stand-by verbruik kost slechts 10 watt.

Quooker kokendwater reservoirs

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs. Naast de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water biedt Quooker de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.