Quooker

Quooker Verlengset 100cm tbv. Quookerkraan Nordic/Fusion/Flex

€46,95 incl. BTW
Artikelcode: VERLEQ100
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

De Quooker Verlengset van 100 cm

De Verlengset van 100 cm is de perfecte oplossing voor het uitbreiden van de bereikbaarheid van uw Nordic, Fusion of Flex kraan. Deze set bevat een kokend-waterslang en een LED-snoer, waarmee u niet alleen uw kraan flexibeler maakt, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw keuken creëert.

Kokend-waterslang

Met de kokend-waterslang kunt u moeiteloos heet water bijvullen in uw pannen of kopjes zonder dat u de kraan hoeft te verplaatsen. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens veilig omdat de slang bestand is tegen hoge temperaturen.

LED-snoer

Het LED-snoer biedt niet alleen extra zicht op het aanrecht, maar zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer in de keuken. Dit snoer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd een passende match vindt bij uw interieur.

Eenvoudig te installeren

De Verlengset is gemakkelijk te installeren en past perfect op de Nordic, Fusion en Flex kranen van het merk. De set is vervaardigd van hoogwaardige materialen en is bestand tegen slijtage, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw uitgebreide kraanbereik.

Hoogste kwaliteit en duurzaamheid

Kortom, met de Verlengset van 100 cm haalt u niet alleen extra functionaliteit en stijl in uw keuken, maar ook nog eens de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.