Quooker

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir RVS

€2.205,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir RVS

De Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir RVS is de perfecte oplossing voor elke keuken. Deze kraan uit de Nordic-serie is los verkrijgbaar en kan worden gecombineerd met elke mengkraan.

Quooker CUBE

Bespaar tijd en ruimte met de Quooker CUBE en maak het gebruik van plastic flessen voor bruisend water overbodig. De CUBE brengt extra gemak en veiligheid in de keuken. Met slechts één keer drukken en draaien krijg je bruisend water. De lichtring die rood wordt bij kokend water knippert nu blauw om aan te geven dat er bruiswater uit de kraan komt. Door de draaiknop iets langer vast te houden en te draaien, krijg je gefilterd water uit de kraan. Het is niet mogelijk om kokend water te tappen terwijl je bruisend water wilt.

Hoe werkt een Quooker met CUBE?

De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden er nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd.

Geniet van bruisend water en bespaar

Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn ‚60. Samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water. Dat is ‚0,25 per liter. Het gefilterde water kost ‚0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater ‚ 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan ‚200 per jaar. Daarnaast is de CUBE goed voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen is verleden tijd.

Pro3 reservoir

Het Pro3 reservoir van Quooker levert direct kokend water en is voorzien van hoogvacuümisolatie. Het apparaat is zeer zuinig en compact, met een stand-by verbruik van slechts 5 eurocent per dag. Het reservoir kan zelfs in keukens met ladenkasten worden geplaatst en is voorzien van een aansluitwaarde van 1600W met energielabel A. Het reservoir levert 3 liter kokend water (100°C) en is aangesloten op de koudwaterleiding. Het is net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoirs.