Quooker

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir & Cube reservoir Verguld

€3.495,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

De Quooker Fusion Square kokendwaterkraan

De Quooker Fusion Square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Combi+ reservoir & Cube reservoir verguld biedt alles wat je nodig hebt in één kraan: kokend, warm en koud water. Maar met de toevoeging van de Quooker Cube wordt het nog leuker en gemakkelijker in de keuken. Het bespaart niet alleen tijd en ruimte, maar het maakt het gebruik van plastic flessen ook overbodig. En niet te vergeten, het is helemaal veilig. Met een enkele druk en draai krijg je bruisend water uit de kraan, terwijl de lichtring blauw knippert om aan te geven dat er bruiswater aan komt. Als je de draaiknop iets langer vasthoudt en draait, komt er gefilterd water uit de kraan. Houd er rekening mee dat kokend water tappen terwijl je bruisend water bedoelde niet mogelijk is.

De Quooker Cube

De Quooker Cube wordt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst en bevat een Hollow Fiber filter om bacteriën uit het water te filteren. Het is niet alleen goedkoper dan mineraalwater uit flessen, maar ook beter voor het milieu.

De Combi+ reservoir

Door de aansluiting op zowel de koud- als warmwaterleiding biedt de Combi+ reservoir onbeperkt warm water en rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Het reservoir heeft een inhoud van 7 liter en meet 47 x 20 x 20 cm. De hoogte, diepte en breedte van het reservoir zijn respectievelijk 47 cm, 20 cm en 20 cm en het heeft een aansluitwaarde van 2200W en een energieklasse A.

De Quooker collectie

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs. Afhankelijk van de situatie in de keuken kan je kiezen uit:

  • PRO3-VAQ voor direct kokend water
  • COMBI voor direct kokend en warm water
  • COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water

Als er geen keukenboiler aanwezig is en je niet lang hoeft te wachten op warm water, dan volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Als er alleen een koud waterleiding naar de keuken loopt en/of je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler, dan is de COMBI de meest geschikte optie. Als er zowel een koud- als warm waterleiding naar de keuken loopt en je vindt dat je lang moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie.