Quooker

Quooker Verlengset 150cm tbv. Quookerkraan Nordic/Fusion/Flex

€70,95 incl. BTW
Artikelcode: VERLEQ150
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Verlengset 150 cm

Met de Verlengset van 150 cm kunt u het bereik van uw Nordic, Fusion of Flex kraan eenvoudig vergroten. Deze set bestaat uit een kokend-waterslang en een LED-snoer, waarmee u niet alleen meer flexibiliteit krijgt, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken.

Kokend-waterslang

De kokend-waterslang is bestand tegen hoge temperaturen en maakt het bijvullen van heet water in uw pannen of kopjes een fluitje van een cent, zonder dat u de kraan hoeft te verplaatsen. Dit maakt het niet alleen handig, maar ook nog eens veilig.

LED-snoer

Met het LED-snoer creëert u niet alleen extra zicht op het aanrecht, maar zorgt u ook voor een gezellige sfeer in uw keuken. Het snoer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd een passende match vindt bij uw interieur.

Eenvoudige installatie

De Verlengset is eenvoudig te installeren en past perfect op de Nordic, Fusion en Flex kranen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen is de set bestand tegen slijtage en gaat hij jarenlang mee.

Belangrijk om te controleren

Belangrijk om te vermelden is dat deze Verlengset 150 cm uitsluitend geschikt is voor de Nordic, Fusion en Flex kranen. Controleer dus goed of deze set geschikt is voor uw kraan voordat u hem aanschaft.

Meer functionaliteit en stijl

Kortom, met de Verlengset van 150 cm kunt u het bereik van uw Nordic, Fusion of Flex kraan vergroten, terwijl u ook nog eens meer functionaliteit en stijl toevoegt aan uw keuken.