Quooker

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir & Cube reservoir Chroom

€1.997,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir Chroom

De Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir Chroom biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor elke keuken. Deze kraan uit de Nordic-serie is los verkrijgbaar en kan worden gecombineerd met elke mengkraan.

Quooker CUBE

Maak het gebruik van plastic flessen voor bruisend water overbodig met de Quooker CUBE. De CUBE brengt nog meer plezier in de keuken en is ook nog eens veilig. Het is gemakkelijk te gebruiken, druk en draai slechts één keer om bruisend water te krijgen. Als de lichtring bij kokend water rood wordt, knippert deze nu blauw om aan te geven dat er bruisend water uit de kraan komt. Je kunt gefilterd water krijgen door de draaiknop iets langer vast te houden en te draaien. Kokend water tappen terwijl je bruisend water wilt, is dus niet meer mogelijk.

Pro3 reservoir

Het Pro3 reservoir van Quooker levert direct kokend water en is voorzien van hoogvacuümisolatie. Het apparaat is zeer zuinig en compact, met een stand-by verbruik van slechts 5 eurocent per dag. Met afmetingen van 40 cm hoogte, 15 cm diepte en 15 cm breedte kan het reservoir zelfs in keukens met ladenkasten worden geplaatst en is het voorzien van een aansluitwaarde van 1600W met energielabel A. Het reservoir levert 3 liter kokend water (100°C) en is aangesloten op de koudwaterleiding. Het is net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoirs.

Quooker collectie

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs: de PRO3-VAQ voor direct kokend water, de COMBI voor direct kokend en warm water en de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water. Welk reservoir het meest geschikt is, hangt af van de situatie in jouw keuken. Bespaar geld en help het milieu door te kiezen voor de Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Pro3 reservoir Chroom en de Quooker CUBE.

Afmetingen Pro3 reservoir:

  • Hoogte: 40 cm
  • Diepte: 15 cm
  • Breedte: 15 cm
  • Aansluitwaarde: 1600W