Quooker

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir Verguld

€2.095,01 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Fusion Square Kokendwaterkraan Opbouw Uitloop Draaibaar met Pro3 Reservoir Verguld

De Quooker Fusion Square Kokendwaterkraan Opbouw Uitloop Draaibaar met Pro3 Reservoir Verguld is de perfecte oplossing voor de moderne keuken. Met deze kraan haal je alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Het Pro3-reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie, wat ervoor zorgt dat het apparaat extreem zuinig en compact is. Het stand-by verbruik is maar 5 eurocent per dag, wat betekent dat je ook nog eens bespaart op energiekosten.

Het reservoir heeft een afmeting van 40 cm in hoogte, 15 cm in diepte en 15 cm in breedte en heeft een aansluitwaarde van 1600W. Het levert alleen kokend water, met een inhoud van 3 liter bij 100°C. Het stand-by verbruik kost slechts 10 watt en het reservoir is aangesloten op de koudwaterleiding. Het is net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoirs van Quooker.

Quooker Reservoirs

Quooker biedt drie soorten reservoirs in hun collectie. Naast de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water, biedt Quooker de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

De keuze voor het type reservoir hangt af van de situatie in de keuken. Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir. Als er enkel een koud waterleiding naar de keuken loopt en/of je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler, is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water, is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dat geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Kies voor de Quooker Fusion Square Kokendwaterkraan Opbouw Uitloop Draaibaar met Pro3 Reservoir Verguld en geniet van het gemak en de efficiëntie van deze kraan.