Quooker

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir Chroom

€1.549,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Square kokendwaterkraan met Combi+ reservoir in chroom

De Quooker Nordic Square kokendwaterkraan met Combi+ reservoir in chroom is een elegante en praktische keuze voor elke keuken. De Nordic-serie biedt een uittrekbare kraan die los verkrijgbaar is, zodat je deze kunt combineren met je eigen mengkraan. Het Combi+ reservoir biedt niet alleen direct kokend water (7 liter bij 100°C), maar ook onbeperkt warm water zonder verspilling van drinkwater. Het apparaat is aangesloten op zowel de koud- als warmwaterleiding en heeft een inhoud van 7 liter.

Het reservoir heeft een energieklasse A en is voorzien van hoogvacuümisolatie. Het stand-by verbruik is slechts 10 watt en de afmetingen zijn 47 x 20 x 20 cm (hoogte x diepte x breedte) met een aansluitwaarde van 2200W. Het Combi+ reservoir is ideaal voor huishoudens waar warm water direct beschikbaar moet zijn.

Quooker collectie

De Quooker collectie biedt drie soorten reservoirs:

  • PRO3-VAQ voor direct kokend water
  • COMBI voor direct kokend en warm water
  • COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water

Alle reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie en de keuze hangt af van de situatie in de keuken. Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, is het PRO3-VAQ reservoir voldoende. Als er alleen een koud waterleiding is of als er momenteel gebruik wordt gemaakt van een keukenboiler, is de COMBI het meest geschikt. Als er zowel een koud- als warmwaterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water, is de COMBI+ de beste keuze. In dat geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat de juiste temperatuur is bereikt.