Quooker

Quooker Verlengset 30cm tbv. Quookerkraan Nordic/Fusion/Flex

€14,95 incl. BTW
Artikelcode: VERLEQ30
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Verlengset voor Quooker kranen Nordic, Fusion en Flex

Met de verlengset van 30cm voor kranen Nordic, Fusion en Flex heb je meer flexibiliteit bij het installeren van je Quooker kraan. De set bevat een kokend-waterslang en een LED-snoer, waardoor je gemakkelijk de afstand tussen de kraan en het reservoir kunt overbruggen.

De verlengset is speciaal ontworpen voor de Nordic, Fusion en Flex kranen van Quooker en zorgt voor een naadloze en veilige verbinding tussen de kraan en het reservoir. De kokend-waterslang en het LED-snoer zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Met deze verlengset kun je je Quooker kraan op elke gewenste locatie installeren en profiteren van het gemak van direct kokend water. Of je nu een nieuwe keuken installeert of je bestaande keuken wilt upgraden, de verlengset van 30cm biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Kortom, met de verlengset van 30cm voor kranen Nordic, Fusion en Flex kun je je Quooker kraan eenvoudig installeren op elke gewenste locatie en profiteren van direct kokend water in je keuken.