Quooker

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir & Cube reservoir Chroom

€2.252,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir Chroom

De Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir Chroom is een handig en innovatief systeem voor in de keuken. De uittrekbare uitloop biedt extra flexibiliteit en gemak bij het gebruik van de kraan. Met de Quooker CUBE heb je nog meer functionaliteit in de keuken. Naast het besparen van tijd en ruimte, zorgt de CUBE ervoor dat het gebruik van plastic flessen voor bruisend water verleden tijd is en biedt het veiligheid voor het hele gezin. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw om aan te geven dat er bruisend water uit de kraan komt. Houd de draaiknop iets langer vast en draai, om gefilterd water uit de kraan te krijgen.

Combi+ reservoir

Het Combi+ reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding en biedt onbeperkt warm water. Met een inhoud van 7 liter past het reservoir gemakkelijk onderin je keukenkastje. Het stand-by verbruik is slechts 10 watt, waardoor het Combi+ reservoir zeer energiezuinig is. De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs, namelijk de PRO3-VAQ, de COMBI en de COMBI+. Afhankelijk van de situatie in jouw keuken, kun je kiezen voor het juiste reservoir.

Afmetingen

De Quooker Nordic square kokendwaterkraan heeft afmetingen van 47 cm hoogte, 20 cm diepte en 20 cm breedte. Het Combi+ reservoir heeft dezelfde afmetingen en past gemakkelijk onderin je keukenkastje.

Bespaar geld en het milieu

Bespaar geld en het milieu door het gebruik van plastic flessen te verminderen met de Quooker CUBE. De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir en heeft een filter om het water te zuiveren. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. Kies voor de Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uittrekbare met Combi+ reservoir Chroom voor een compleet en duurzaam systeem in huis.