Quooker

Quooker Nordic Square Twintaps met PRO3 reservoir RVS

€1.495,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

De Quooker Nordic Square Twintaps met PRO3 reservoir RVS

De Quooker Nordic Square Twintaps met PRO3 reservoir RVS is de ideale set voor de moderne keuken. Deze set bestaat uit een keukenkraan en een losse Quooker-kraan, waardoor je altijd toegang hebt tot warm, koud én kokend water. Zo hoef je nooit meer te wachten op het water om op temperatuur te komen en bespaar je kostbare tijd in de keuken.

Het PRO3-reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie, wat zorgt voor de beste isolatie die denkbaar is. Hierdoor is het apparaat niet alleen zeer zuinig, maar ook nog eens compact. Met een stand-by verbruik van slechts 5 eurocent per dag hoef je je geen zorgen te maken over een hoge energierekening. Bovendien kan het reservoir gemakkelijk worden geplaatst in keukens met ladenkasten, dankzij de ophangbeugel die als accessoire leverbaar is.

Afmetingen

  • Hoogte: 40cm
  • Diepte: 15cm
  • Breedte: 15cm

Met een aansluitwaarde van 1600W is het reservoir zeer krachtig en levert het alleen kokend water (3 liter 100°C). Het is net zo zuinig als de andere Quooker reservoirs, zoals de COMBI en COMBI+.

Quooker collectie

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs, elk geschikt voor verschillende situaties in de keuken. Het PRO3-VAQ reservoir is ideaal wanneer je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water. De COMBI is geschikt wanneer er alleen een koud waterleiding naar de keuken loopt of wanneer er momenteel gebruik wordt gemaakt van een keukenboiler. En de COMBI+ is geschikt wanneer er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water. Zo vind je altijd de juiste oplossing voor jouw keukenbehoeften.