Quooker

Quooker Nordic square Twintaps met Combi reservoir RVS

€1.795,01 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Square Twintaps met Combi reservoir in RVS

De Quooker Nordic Square Twintaps met Combi reservoir in RVS is een elegante en praktische set voor de keuken. Deze set bestaat uit een keukenkraan en een aparte Quooker-kraan. Met de keukenkraan heb je toegang tot zowel warm als koud water, terwijl de losse Quooker-kraan kokend water biedt om je te helpen bij het bereiden van drankjes en gerechten.

Het Combi reservoir

Het bijbehorende Combi reservoir is een innovatieve 'boiler' die niet alleen kokend water levert (tot 7 liter bij 100°C), maar ook warm water (tot 27 liter bij 40°C en 15 liter bij 60°C). Het reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie, wat het zeer zuinig maakt in gebruik en een energielabel A heeft. Het stand-by verbruik van het reservoir is slechts 10 watt, wat resulteert in een verwaarloosbaar energieverbruik van 5 cent per dag.

Het Combi reservoir heeft een compact formaat van 47cm hoog, 20cm breed en 20cm diep. Het heeft een aansluitwaarde van 2200W en kan eenvoudig worden aangesloten op de koudwaterleiding.

De Quooker-collectie

De Quooker-collectie biedt drie verschillende soorten reservoirs, waaronder de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend en warm water. De keuze voor het juiste reservoir hangt af van de situatie in de keuken.

  • Als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water, volstaat het PRO 3-VAQ reservoir.
  • Als er alleen een koudwaterleiding naar de keuken loopt of je momenteel een keukenboiler gebruikt, dan is de COMBI het meest geschikt.
  • Als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water, dan is de COMBI+ geschikt. In dat geval levert de Quooker naast kokend water ook warm water totdat het warmwater uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.