HotBath

HotBath Gal Spiegel 70 x 50 cm inclusief indirecte verlichting en
spiegelverwarming IP44 N.V.T. MG075

Adviesprijs €395,00
€336,00 incl. BTW
Uw voordeel: €59,00
Artikelcode: MG075
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Modern design

Geef je badkamer een stijlvolle upgrade met de HotBath Gal Spiegel 70 x 50 cm. Met zijn moderne design voegt deze spiegel een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke badkamerinrichting. Het strakke, minimalistische ontwerp past perfect bij hedendaagse interieurstijlen en creëert een rustige en eigentijdse sfeer.

De afmetingen van 70 x 50 cm maken deze spiegel veelzijdig en gemakkelijk te integreren in elke ruimte. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, deze spiegel past altijd perfect. De strakke lijnen en het slanke profiel zorgen ervoor dat de spiegel niet te veel ruimte in beslag neemt, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere badkameraccessoires.

Inclusief indirecte verlichting

De HotBath Gal Spiegel is uitgerust met indirecte verlichting, wat zorgt voor een sfeervolle en rustgevende ambiance in je badkamer. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor voldoende helderheid zonder verblinding, waardoor je jezelf op een natuurlijke manier kunt zien.

De indirecte verlichting van deze spiegel biedt niet alleen functionele voordelen, maar voegt ook een decoratief element toe aan je badkamer. Het licht wordt subtiel gereflecteerd op de muur achter de spiegel, waardoor een warm en prachtig verlichtingseffect ontstaat.

Spiegelverwarming voor een helder zicht

Met de spiegelverwarming van de HotBath Gal Spiegel hoef je je geen zorgen meer te maken over condensvorming. Deze innovatieve functie voorkomt dat de spiegel beslaat, ongeacht de temperatuur of luchtvochtigheid in je badkamer.

De spiegelverwarming is eenvoudig te activeren en zorgt ervoor dat je altijd een helder zicht hebt, zelfs direct na het douchen. Het bespaart je tijd en gedoe met het schoonmaken van de spiegel en zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor een perfecte ochtendroutine.

  • Modern design dat zich aanpast aan elke badkamerstijl
  • 70 x 50 cm formaat voor veelzijdigheid en gebruiksgemak
  • Inclusief indirecte verlichting voor een sfeervolle ambiance
  • Spiegelverwarming voorkomt condensvorming en zorgt voor een helder zicht
Upgrade je badkamer met de HotBath Gal Spiegel 70 x 50 cm en geniet van een moderne en functionele toevoeging aan je dagelijkse routine!