Zijn de tegels van jouw badkamer of toiletruimte nodig toe aan vervanging? Met Porcelanosa mozaïek geef je jouw badkamer een unieke uitstraling. Naast dat de Porcelanosa mozaïektegels er prachtig uitzien, zijn ze gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Voor ons genoeg reden om de prachtige Porcelanosa mozaïek tegels op te nemen in ons assortiment. Bekijk nu snel ons aanbod en vind jouw favoriete Porcelanosa mozaïek.

Toon 1 - 24 van 247
Pagina 1 van 11

L’antic Colonial Porcelanosa mozaïek  

L’antic Colonial is een Spaanse tegelontwerper en maakt sinds 1999 onderdeel uit van de Porcelanosa groep. Dagelijks doen gerenommeerde ontwerpers en architecten inspiratie op in de natuur. Zij ontwikkelen enkel de mooiste producten, die zijn gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, zoals hout en natuursteen. Door de hoogwaardige materialen zijn de L’antic Colonial Porcelanosa mozaïek tegels zowel elegant als functioneel. Ze gaan lang mee en zijn makkelijk schoon te maken. Ideaal voor in jouw badkamer

De Porcelanosa mozaïek zijn in diverse motieven en designs verkrijgbaar. Zo zijn de houten Porcelanosa mozaïek tegels verkrijgbaar in visgraat-, geblokt- of symmetrisch motief.  Kies je liever voor een stenen Porcelanosa mozaïek tegel? In ons assortiment vind je oneindig veel unieke designs: van een mooi lijnenspel, tot de fijnste ruitjes, hexagrammen en andere abstracte vormen. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij Badkamervoorjou.nl heb je een ruimte keuze, waardoor jouw favoriete Porcelanosa mozaïek er gegarandeerd tussen zit.

Porcelanosa mozaïek tegels kopen bij Badkamervoorjou.nl  

Heb je de perfecte tegels gevonden voor jouw badkamer of toiletruimte? Door vandaag nog jouw favoriete Porcelanosa mozaïek te bestellen, geniet je morgen van jouw nieuwe aanwinst. Bij een bestelwaarde vanaf €100,- of meer is de bezorging geheel op onze kosten. Naast onze elegante Porcelanosa mozaïek tegels heb je bij Badkamervoorjou.nl ook keuze uit diverse andere onderdelen om jouw droombadkamer te verwezenlijken. Van wastafels tot baden en overige badkamermeubels. Badkamervoorjou.nl is de totaalleverancier voor de perfecte badkamer. Bekijk ook eens onze andere mozaïek tegels.

Advies op maat 

Heb je jouw favoriete Porcelanosa mozaïek gevonden, maar weet je niet zo goed hoe je deze met andere wandtegels kunt combineren? Wij bij Badkamervoorjou.nl begrijpen dat de keuze soms moeilijk te maken is. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies om jouw droombadkamer te realiseren. Je kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen en te bellen naar 085 500 5000. Daarnaast kun je jouw vraag in ons chatvenster stellen of mailen naar

[email protected]. Onze gespecialiseerd collega’s staan je graag te woord!