Heeft u gekozen voor een vrijstaand bad in uw vernieuwde badkamer? Dan is de badrandkraan uitermate geschikt. Het bad en de kraan zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bekijk ons online assortiment en maak uw keuze.

Toon 1 - 24 van 98
Pagina 1 van 5

Luxe uitstraling

De badrandkraan wordt, zoals de naam al doet suggereren, bevestigd op de badrand. Dit in plaats van de gangbare montage aan de muur. Hierdoor is een badrandkraan ten eerste zeer geschikt voor luxe vrijstaande baden, maar geeft het ook de standaard ligbaden een mooie stijlvolle afwerking. Binnen ons aanbod heeft u keuze voor een badrandkraan inclusief of exclusief handdouche. Het is maar net wat u zelf gemakkelijk vindt. De slang van de handdouche wordt mooi weggewerkt in de badrand met een badrandkraan. Dit scheelt weer rommel. Deze mooie afwerking geeft uw badkamer een rustig effect. Hiermee onderscheid een badrandkraan zich van de andere badrandkranen.

Badrandkraan met of zonder uitloop

Badrandkranen zijn er in verschillende uitvoeringen. Er is binnen assortiment bijvoorbeeld veel keuze betreft het design en de kleuren. Het is daarom belangrijk dat u weet voor welke stijl badkamer u gaat. Naast het design is er nog een belangrijke keuze die u moet maken. Namelijk een badrandkraan met uitloop of een badrandkraan zonder uitloop. Bij de badrandkraan met uitloop is de watertoevoer verwerkt in de badrand combinatie. Hierdoor is de kraan compleet en bent u dus in één keer klaar. Bij keuze voor de badrandkraan zonder uitloop kan het bad nog niet worden gevuld. Hier komt de afvoer met watertoevoer bij kijken, ook wel badvulcombinatie genoemd. Deze combinatie maakt de badrandkraan compleet.

Badrandkraan zwart of toch chroom

De kleur van uw badrandkraan thermostaat is belangrijker dan u misschien denkt. Een badrandkraan zwart past perfect thuis in een badkamer met industriële stijl. Liever een meer elegante badrandkraan? Dan een gouden badrandkraan wellicht meer iets voor u. Daarnaast vindt u bij ons natuurlijk ook badrandkranen in tijdloze kleuren als chroom.

Het is natuurlijk het allermooiste als uw badrandkraan past bij de overige accessoires in uw badkamer. Gelukkig bieden wij naast badrandkranen nog veel meer producten voor uw badkamer. Zo maken wij het gemakkelijk om uw hele nieuwe badkamer te restylen. Ontdek daarom ook onze overige producten.

Onze service

Heeft u gevonden wat u zocht? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Ps. Bent u niet bijster handig? Dan adviseren wij u om een monteur in te huren die de montage verricht. Dit voorkomt de nodige ongelukken. Indien de kraan toch niet aan uw eisen voldoet, dan mag u de kraan terugsturen. U ontvangt het gehele aankoopbedrag dan van ons terug!