HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel Geborsteld Gunmetal PVD GL073BGP

Adviesprijs €2.039,00
€1.733,00 incl. BTW
Uw voordeel: €306,00
Artikelcode: GL073BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD

Wil je een stoere en tijdloze uitstraling aan je badkamer geven? Dan is de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel in geborsteld gunmetal PVD (BGP) de perfecte keuze. Met deze kraan voeg je een vleugje persoonlijkheid en karakter toe aan je badkamerinterieur.

Tijdloze en stoere uitstraling

Geborsteld gunmetal PVD onderscheidt zich van andere finishes door zijn unieke, tijdloze en stoere uitstraling. Deze kraan springt direct in het oog en geeft je badkamer een eigentijds en trendy gevoel. Met zijn diepe en donkere tint voegt deze kleur een vleugje mysterie en elegantie toe aan elke badkamer.

Krasbestendig en duurzaam

Dankzij de PVD-coating is deze kraan extreem krasbestendig en duurzaam. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft de geborstelde gunmetal afwerking er als nieuw uitzien. Je kunt dus lang genieten van de stoere en tijdloze uitstraling van deze kraan zonder je zorgen te maken over slijtage.

Ambachtelijk vakmanschap

Deze kraan is niet alleen functioneel, maar ook een echt ambachtelijk product. De prachtige geborstelde afwerking laat zien dat er veel aandacht is besteed aan de details. Met zijn solide constructie en hoogwaardige materialen is deze kraan niet alleen een aanwinst voor je badkamer, maar ook een blijk van vakmanschap.