HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel Geborsteld Messing PVD GL073BBP

Adviesprijs €2.039,00
€1.733,00 incl. BTW
Uw voordeel: €306,00
Artikelcode: GL073BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geborsteld Messing PVD: Een duurzame en tijdloze keuze

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit.

Deze badrandcombinatie mengkraan is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een duurzame. Het materiaal is namelijk behandeld met geborsteld messing PVD, wat zorgt voor extra bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Hierdoor blijft de kraan zijn schoonheid behouden, zelfs na intensief gebruik.

Maar dat is nog niet alles. Naast de duurzaamheid biedt de geborsteld messing PVD finish ook tijdloze elegantie. De matte uitstraling geeft elke badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling. Het is een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en een vleugje klassieke charme toevoegt aan je badkamer.

Kies voor kwaliteit en stijl

Met deze HotBath Gal Badrandcombinatie mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel in de kleur Geborsteld Messing PVD (BBP) haal je niet alleen een duurzame kraan in huis, maar ook een echte blikvanger. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook stijl toevoegt aan de badkamer.

Laat je verleiden door de tijdloze elegantie van geborsteld messing PVD en geniet jarenlang van een kraan die er nog steeds als nieuw uitziet. Investeer in kwaliteit en stijl met deze badrandcombinatie mengkraan van HotBath.