HotBath

HotBath Cobber @work badrandcombinatie zonder uitloop met 2-weg omstel en staafhanddouche CW074 Mat zwart

Adviesprijs €1.590,00
€1.325,00 incl. BTW
Uw voordeel: €265,00
Artikelcode: CW074BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work badrandcombinatie zonder uitloop met 2-weg omstel en staafhanddouche CW074 Mat zwart

Een blikvanger in de badkamer

Deze HotBath Cobber @work badrandcombinatie is een ware blikvanger in de badkamer. Met zijn drie industriële draaigrepen, draaibare uitloop van 26,1 centimeter hoog en strakke staafhanddouche brengt deze badrandcombinatie stijl en functionaliteit naar een nieuw niveau. Zelfs met natte handen zijn de robuuste grepen eenvoudig te gebruiken. Bovendien is deze speciale uitvoering van Cobber verkrijgbaar in vier prachtige kleurafwerkingen: Chroom, Geborsteld nikkel, Geborsteld Messing PVD en Mat zwart. Hierdoor is deze badrandcombinatie perfect aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en stijl.

Flühs inside; langdurige soepele bediening

'Flühs inside' is een term die garant staat voor kwaliteit en continuïteit in het HotBath programma. De gepatenteerde productie van Flühs binnenwerken, cartridges en omstellingen zorgt voor een perfecte soepelheid bij het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. De volledig messing cartridge is voorzien van keramische schijven, vervaardigd uit aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een langdurige en soepele bediening van de badrandcombinatie. Met HotBath Cobber @work geniet je van hoogwaardige kwaliteit en comfort.

Cobber @work, Industrieel op zijn best

Cobber @work geeft je de mogelijkheid om de industriële uitstraling zelf in huis te halen. Met een tandwiel als handvat wordt het bedienen van deze badrandcombinatie een unieke beleving. Breng het water in beweging door eenvoudig aan het tandwiel te draaien. Deze stoere blikvanger past perfect in een industriële of minimalistische badkameromgeving. Een tandwiel staat symbool voor beweging, snelheid en verandering, en met Cobber @work breng je dit allemaal tot leven in jouw eigen badkamer. Ervaar de bijzondere beleving en het prachtige uiterlijk van deze krachtige badrandcombinatie die nooit zal vervelen.

Over het merk HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Het merk heeft als doel om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van de markt. Daarom wordt de productie van HotBath volledig uitgevoerd in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de allerbeste en meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar voor de producten (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt), biedt HotBath kwaliteit en betrouwbaarheid. De producten van HotBath zijn exclusief verkrijgbaar bij sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

De kleur Mat Zwart (BL)

Mat zwart staat voor stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt steeds vaker toegepast in zowel minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens met een trendsettend design. Het gebruik van mat zwarte kranen geeft jouw badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart kun je een statement maken en een boost geven aan het interieur.