Brauer

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €978,00
€815,00 incl. BTW
Uw voordeel: €163,00
Artikelcode: 5-GM-041-2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - geborsteld gunmetal

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. En natuurlijk heb je een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een topper uit de Brauer Gunmetal Edition serie. De kraan biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een stijlvolle uitstraling. Met deze badkraan en andere gunmetalen elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen unieke stijl.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Gunmetal Edition badkraan is voorzien van een glijstang van 70 cm. Met de twee gladde knoppen bedien je de kraan moeiteloos. Het moderne design van deze opbouw badkraan past perfect bij een eigentijdse badkamer.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor wordt onnodig warm watergebruik voorkomen. Zelfs in een neutrale of licht afwijkende positie krijg je alleen koud water. Bij standaard kranen wordt in de neutrale positie gemengd water geleverd, wat leidt tot onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer kranen bespaar je geld en draag je bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Edition badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige blikvanger in jouw badkamer. De kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating, die zorgt voor een sterke kleurlaag die bestand is tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de gunmetal kleur extra lang. Bovendien zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op gunmetal. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ook nog eens ijzersterk.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar