Brauer

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €978,00
€815,00 incl. BTW
Uw voordeel: €163,00
Artikelcode: 5-GM-041-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld gunmetal

Geniet van een ontspannend warm bad na een lange dag met de Brauer Gunmetal Edition badkraan opbouw. Deze luxe thermostatische badkraan met glijstang is een absolute topper uit de Gunmetal Edition serie van Brauer. De set bestaat uit een kraan, een baduitloop, een glijstangset en een handdouche met één stand. Creëer jouw eigen stijlvolle badkamer door deze badkraan te combineren met andere gunmetalen elementen van Brauer.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als een complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De glijstang heeft een lengte van 70 cm en de kraan is voorzien van twee gladde knoppen om eenvoudig de watertoevoer en temperatuur te regelen. Het moderne design van deze opbouw badkraan zal jouw badkamer een eigentijdse uitstraling geven.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit betekent dat je geen onnodig warm water gebruikt wanneer je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie. In tegenstelling tot standaard kranen die in neutrale positie gemengd water leveren, voorkomt dit mechanisme onnodig energieverbruik door cv-ketels, circulatiepompen of boilers. Met de Brauer kranen bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een duurzamer milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Edition badkraan is voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze sterke en milieuvriendelijke kleurlaag beschermt de kraan tegen slijtage en corrosie. De geborsteld gunmetal afwerking zorgt niet alleen voor een opvallende uitstraling, maar maakt ook vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ook nog eens zeer sterk en duurzaam.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar