Brauer

Brauer Chrome Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - chroom

Adviesprijs €592,00
€493,00 incl. BTW
Uw voordeel: €99,00
Artikelcode: 5-CE-041-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - chroom

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een topper uit de Brauer Chrome Edition serie. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop, een glijstangset en handdouche met drie standen. Naast dat deze in een tijdloze chroom kleur zijn afgewerkt, is de set gemakkelijk in gebruik. In combinatie met andere chromen elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Chrome Edition vrijstaande badkraan heeft een glijstang van 70 cm. De kraan is voorzien van twee gladde knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw badkraan is erg modern.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van je cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar