Brauer

Brauer Black Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - mat zwart

Adviesprijs €845,00
€704,00 incl. BTW
Uw voordeel: €141,00
Artikelcode: 5-S-041-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een absolute topper uit de Brauer Black Edition serie. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop, een glijstangset en een handdouche. Met andere zwarte elementen van Brauer creëer je eenvoudig een badkamer in jouw eigen stijl.

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met een douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Black Edition vrijstaande badkraan heeft een glijstang van 70 cm. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw badkraan is erg modern.

Energievriendelijk

De Brauer Black Edition kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van je cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Edition producten ondergaan een speciaal elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur zeer goed hecht aan het metaal. Dit zorgt ervoor dat de gekleurde laag van het Brauer Black Edition assortiment gladder, vlakker en sterker is dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn Brauer Black Edition producten minder gevoelig voor vlekken en vingerafdrukken. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en behouden hun prachtige uitstraling.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar