Brauer

Brauer Copper Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche staaf 1 stand - gladde knop - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €811,00
€676,00 incl. BTW
Uw voordeel: €135,00
Artikelcode: 5-GK-041-3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition Badkraan - Douchegarnituur - Handdouche Staaf 1 Stand - Gladde Knop - PVD - Geborsteld Koper

Na een lange dag is er niets zo ontspannend als een warm bad. En natuurlijk heb je daarvoor een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een echte topper uit de Brauer Copper Edition serie. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset. Combineer deze kraan met andere koperkleurige elementen van Brauer en creëer zo jouw eigen stijl in de badkamer.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is erg modern en zal zeker een eyecatcher zijn in jouw badkamer.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen wordt er in de neutrale positie gemengd water geleverd, wat resulteert in het onnodig opstarten en energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart en een bijdrage levert aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Edition badkraan is niet alleen een blikvanger, maar ook duurzaam en bestendig. De kraan is voorzien van een sterke PVD-coating die slijtage en corrosie tegengaat. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de kleur van de kraan, waardoor deze langdurig mooi blijft.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar