Brauer

Brauer Gunmetal Carving Badkraan - douchegarnituur - handdouche staaf 1 stand - carving knop - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €865,00
€721,00 incl. BTW
Uw voordeel: €144,00
Artikelcode: 5-GM-085-3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving Badkraan - Douchegarnituur - Handdouche staaf 1 stand - Carving knop - PVD - Geborsteld gunmetal

Ontspan na een lange dag in een warm bad met de Brauer Gunmetal Carving opbouw baddouche thermostaatkraan. Deze luxe kraan is onderdeel van de stoere Brauer Gunmetal Carving collectie, een complete serie gunmetal badkamerkranen met reliëf patronen op de bedieningshendels en -knoppen. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, baduitloop en handdoucheset voor ultiem comfort.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als complete set inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. Met de twee knoppen kun je de kraan eenvoudig bedienen. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan geeft jouw badkamer een eigentijdse uitstraling.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor wordt onnodig warm watergebruik voorkomen. Zelfs bij het openen van de kraan in neutrale of licht afwijkende positie stroomt er koud water. Standaard kranen leveren daarentegen gemengd water, wat resulteert in het onnodig starten en verbruiken van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet direct geactiveerd, wat zorgt voor energiebesparing. Met Brauer kranen bespaar je geld en draag je bij aan een duurzamer milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Carving badkraan is een eyecatcher in jouw badkamer. De PVD-coating zorgt voor een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. Deze coating biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, waardoor het materiaal en de kleur langdurig behouden blijven. Bovendien zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op gunmetal. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ijzersterk.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar