Brauer

Brauer Gunmetal Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche staaf 1 stand - gladde knop - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €811,00
€676,00 incl. BTW
Uw voordeel: €135,00
Artikelcode: 5-GM-041-3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Badkraan - Douchegarnituur - Handdouche staaf 1 stand - Gladde knop - PVD - Geborsteld gunmetal

Heb je behoefte aan ontspanning na een lange dag? Een warm bad kan hierbij helpen. En natuurlijk heb je een goede kraan nodig om je bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een absolute topper uit de Brauer Gunmetal Edition serie. Met deze thermostatische opbouw badkraan, inclusief kraan, baduitloop en handdoucheset, geniet je van comfort en stijl in je eigen badkamer.

Complete set

Deze badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee knoppen voor bediening en heeft een modern design dat perfect past bij een eigentijdse bad- en douchekraan.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit betekent dat je geen onnodig warm water verspilt. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je alleen koud water. Bij standaard kranen komt er in de neutrale positie gemengd water uit de kraan, wat resulteert in onnodige activatie van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer het echt nodig is, waardoor je energie bespaart en je bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Edition badkraan is een echte blikvanger in je badkamer. Deze badkraan is voorzien van een duurzame PVD-coating, die milieuvriendelijk en sterk is. De PVD-afwerking beschermt de kraan uitstekend tegen slijtage en corrosie. De dunne coating zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur extra lang behouden blijven. Bovendien zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op het gunmetal oppervlak. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ook nog eens bijzonder stevig en duurzaam.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar