Brauer

Brauer Brushed Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche staaf 1 stand - gladde knop - PVD - Geborsteld RVS

Adviesprijs €811,00
€676,00 incl. BTW
Uw voordeel: €135,00
Artikelcode: 5-NG-041-3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition Badkraan - Douchegarnituur - Handdouche staaf 1 stand - Gladde knop - PVD - Geborsteld RVS

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een topper uit de Brauer Brushed Edition serie. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset. In combinatie met andere RVS-kleurige elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is erg modern.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt dan met andere kranen. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Brushed Edition badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze coating is milieuvriendelijk en sterk, en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie. De dunne laag zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur van de kraan extra lang beschermd blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar