Brauer

Brauer Black Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche staaf 1 stand - gladde knop - mat zwart

Adviesprijs €711,00
€593,00 incl. BTW
Uw voordeel: €118,00
Artikelcode: 5-S-041-3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Badkraan - Douchegarnituur - Handdouche staaf 1 stand - Gladde knop - Mat Zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. En natuurlijk heb je een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een topper uit de Brauer Black Edition serie. Met deze thermostatische opbouw badkraan, voorzien van een kraan, baduitloop en handdoucheset, creëer je een badkamer in jouw eigen stijl, vooral in combinatie met andere zwarte elementen van Brauer!

Complete set

De badkraan wordt geleverd als een complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan heeft twee gladde knoppen om de watertemperatuur en het watervolume mee te regelen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is zeer modern.

Energievriendelijk

De Brauer Black Edition kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water verspilt. Zelfs in neutrale of licht afwijkende positie krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld én draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Edition producten ondergaan een elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de kleurlaag zeer goed aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black Edition assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan de laag op gespoten of poedergelakte producten. Dit maakt de Brauer Black Edition producten minder gevoelig voor beschadigingen. Bovendien zijn ze minder vatbaar voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar