Brauer

Brauer Brushed Carving Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - carving knop - PVD - Geborsteld RVS

Adviesprijs €865,00
€721,00 incl. BTW
Uw voordeel: €144,00
Artikelcode: 5-NG-085-4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Carving Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - carving knop - PVD - Geborsteld RVS

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een topper uit de Brauer Brushed Carving serie. Brauer Brushed Carving is een complete collectie RVS-kleurige badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Brushed Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset.

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is erg modern.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler worden gestart en energie verbruiken. Doordat het Coldstart-mechanisme ervoor zorgt dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je jouw steentje bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Brushed Carving badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van PVD-coating. Dit is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De PVD-afwerking is uitstekend bestand tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven!

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar