Brauer

Brauer Black Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - gladde knop - mat zwart

Adviesprijs €711,00
€593,00 incl. BTW
Uw voordeel: €118,00
Artikelcode: 5-S-041-4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Badkraan - Handdouche rond 3 standen - Gladde knop - Mat zwart

Ontspan na een lange dag in een warm bad met de Brauer Black Edition badkraan. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een uitstekende keuze uit de Black Edition serie van Brauer. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset, zodat je van alle gemakken voorzien bent.

Creëer een badkamer in jouw eigen stijl door de Black Edition badkraan te combineren met andere zwarte elementen van Brauer. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan voegt een eigentijdse touch toe aan je badkamer.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee gladde knoppen waarmee je de kraan eenvoudig kunt bedienen.

Energievriendelijk

De Brauer Black Edition kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit betekent dat je geen onnodig warm water verbruikt. Zelfs wanneer je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water. Dit voorkomt onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer Black kranen bespaar je geld en draag je bij aan een milieuvriendelijkere badkamerervaring.

Kwaliteit

De Brauer Black Edition producten worden onderworpen aan een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de kleurlaag zeer goed aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Black Edition assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Brauer Black Edition producten zijn minder gevoelig voor beschadigingen en vlekken, waardoor ze langer mooi blijven.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik droog te maken met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar