Brauer

Brauer Gunmetal Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - gladde knop - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €811,00
€676,00 incl. BTW
Uw voordeel: €135,00
Artikelcode: 5-GM-041-4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Badkraan - Handdouche rond 3 standen - Gladde knop - PVD - Geborsteld gunmetal

Geniet van een ontspannend bad met de luxe opbouw baddouche thermostaatkraan van de Brauer Gunmetal Edition serie. Deze badkraan is de perfecte aanvulling voor jouw badkamer. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een heerlijk badmoment.

Combineer de Gunmetal Edition badkraan met andere goudkleurige elementen van Brauer om jouw eigen stijlvolle badkamer te creëren. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan geeft een eigentijdse uitstraling aan je badkamer.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als een complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. Met de twee knoppen kun je eenvoudig de kraan bedienen. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan voegt een stijlvolle touch toe aan je badkamer.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water verbruikt. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, stroomt er nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer kranen bespaar je geld en draag je bij aan een milieuvriendelijke badkamer.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Edition badkraan is voorzien van een duurzame en sterke PVD-coating. Deze coating beschermt het materiaal en de kleur tegen slijtage en corrosie. Vingerafdrukken, kalk- en zeepresten zijn nauwelijks zichtbaar op gunmetal. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ook nog eens ijzersterk.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar