Brauer

Brauer Chrome Edition Badkraan opbouw - douchegarnituur - 2 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - chroom met 3 standen handdoucheset chroom

Adviesprijs €511,00
€426,00 incl. BTW
Uw voordeel: €85,00
Artikelcode: 5-CE-041-4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Badkraan opbouw - Douchegarnituur - 2 gladde knoppen - Handdouche rond 3 standen - Chroom met 3 standen handdoucheset Chroom

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarom heb je natuurlijk een goede kraan nodig om je bad te vullen. Deze luxe thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een absolute topper uit de Brauer Chrome Edition serie. De badkraan bevat een kraan, een baduitloop, een glijstangset en een handdouche met drie standen. Met de tijdloze chroomkleurige afwerking past deze set perfect bij elke badkamerstijl. Het gebruiksgemak is gegarandeerd. In combinatie met andere chroomkleurige elementen van Brauer creëer je een badkamer die bij jouw eigen stijl past!

Complete set

Deze badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee gladde knoppen waarmee je de kraan kunt bedienen. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan is een eyecatcher in elke badkamer.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor verspil je geen onnodig warm water. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart. Met de Brauer kranen bespaar je dus niet alleen geld, maar lever je ook een bijdrage aan het milieu.

Onderhoud

Om de kraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Voor het wekelijkse onderhoud adviseren wij om zachte zeep te gebruiken. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 1 jaar