Brauer

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - douchegarnituur - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Adviesprijs €765,00
€638,00 incl. BTW
Uw voordeel: €127,00
Artikelcode: 5-S-085-3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - douchegarnituur - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een topper uit de Brauer Black Carving serie. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Black Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset. In combinatie met andere zwarte elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is erg modern.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een zogenaamd elektroforese proces. Dit zorgt ervoor dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag zeer goed hecht aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black Carving assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan de gekleurde laag van bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn de Brauer Black Carving producten minder ontvankelijk voor vet, waardoor je minder snel last hebt van vlekken of vingerafdrukken.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar