Brauer

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - carving knoppen - mat zwart

Adviesprijs €592,00
€493,00 incl. BTW
Uw voordeel: €99,00
Artikelcode: 5-S-085
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - carving knoppen - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze moderne bad en douche thermostaatkraan is een topper uit de Brauer Black Carving serie. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Black Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. In combinatie met andere zwarte elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Gemakkelijk en veilig

De thermostatische kraan is voorzien van twee knoppen waarmee je de temperatuur en het volume van de waterstraal kunt regelen. Met één knop verander je de temperatuur van koud naar warm, en met de andere knop bepaal je de hoeveelheid water. Daarnaast heeft de thermostaatknop een kinderbeveiliging die ervoor zorgt dat het water niet warmer wordt dan 38°C, waardoor het veilig is voor het hele gezin! Bovendien is de Brauer kraan uitgerust met een omstelinrichting, waarmee je onder de uitloop een extra aftappunt kunt aansluiten, zoals een handdouche.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de kleurlaag zeer goed aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black Carving assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan de laag van gespoten of poedergelakte producten. Hierdoor zijn de Brauer Black Carving producten minder gevoelig voor beschadigingen en ook minder ontvankelijk voor vet, waardoor je minder snel last hebt van vlekken of vingerafdrukken.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Breedte: 26.2 cm
  • Garantie: 5 jaar