Brauer

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - douchegarnituur - 1 functie - 2 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - mat zwart

Adviesprijs €765,00
€638,00 incl. BTW
Uw voordeel: €127,00
Artikelcode: 5-S-085-4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - douchegarnituur - 1 functie - 2 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een topper uit de Brauer Black Carving serie. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Black Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset. In combinatie met andere zwarte elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is erg modern.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig activeren van de boiler, circulatiepomp of cv-ketel. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een speciaal elektroforese proces. Hierdoor hecht de mat zwarte kleur zeer goed aan het metaal en is de gekleurde laag gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn de Brauer Black Carving producten minder vatbaar voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar