Brauer

Brauer Copper Edition Badkraan opbouw - douchegarnituur - 2 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €811,00
€676,00 incl. BTW
Uw voordeel: €135,00
Artikelcode: 5-GK-041-4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition Badkraan opbouw - Douchegarnituur - 2 gladde knoppen - Handdouche rond 3 standen - PVD - Geborsteld koper

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. En voor een goede vulling van je bad heb je natuurlijk een uitstekende kraan nodig. Deze luxe thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een absolute topper uit de Brauer Copper Edition serie. Met deze kraan creëer je niet alleen een stijlvolle badkamer, maar ook een oase van ontspanning.

Complete set

Deze badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De kraan is uitgerust met twee gladde knoppen voor een gemakkelijke bediening. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan voegt een eigentijdse uitstraling toe aan je badkamer.

Energievriendelijk

De Brauer Copper Edition kraan is voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme voorkomt onnodig warm watergebruik. Zelfs wanneer je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water. Standaard kranen leveren daarentegen gemengd water, wat resulteert in het onnodig starten en verbruiken van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet direct geactiveerd, wat resulteert in energiebesparing. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een duurzamer milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Edition badkraan is een echte blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is de kraan voorzien van een duurzame en milieuvriendelijke PVD-coating. Deze coating zorgt voor een sterke kleurlaag die uitstekend bestand is tegen slijtage en corrosie. Dankzij deze dunne laag blijven het materiaal en de kleur extra lang beschermd. Zo behoudt de kraan zijn prachtige uitstraling door de jaren heen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: jaar